Serviceflat/Assistentiewoning

€ 1.611

Algemeen
Prijs
:
€ 1.611
Beschikbaarheid
:
Onmiddellijk
Aantal slaapkamers
:
1
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Oude Zandstraat 34C, 9120 BEVEREN
Bewoonbare opp.
:
85 m²
Bouwjaar
:
1998
Omschrijving

Bent u op zoek naar een assistentiewoning/ serviceflat met een huiselijke en persoonlijke sfeer? Dan is dit wellicht iets voor u.

Het appartement bevindt zich in residentie Meulenberg, een klein appartementsgebouw met alle comfort en voorzieningen, zoals een eigen restaurant, bar, fitnessruimte,....

U komt het appartement binnen in een inkomhal waar opbergruimte voorzien is in kasten. Langs de voorkant is een ruime living die toegang geeft op het terras, deze is praktisch ingericht met voorziening van enkele ingemaakte kasten. Naast de living is een open keuken met alle comfort: oven, kookvuur, damkap, ijskast.

Achteraan het appartement is er een ruime slaapkamer en een badkamer met comfortabele inloopdouche en enkele wastafel. Bij het appartement is een ondergrondse staanplaats voorzien in de parking onder het gebouw.

 

De vermelde prijs omvat ondersteuning en hulp in de ruimste zin (o.a. persoonlijke en administratieve hulp), onderhoud van het appartement, 24/24 permanentie indien hulp nodig.

Er is ook mogelijkheid tot warme maaltijden, voorzien door de residentie. Geen grootkeuken, maar een keuken met persoonlijke aanpak en bediening aan tafel.

Telefoon-, internet- en tv-aansluiting is voorzien. Plaatsing droogkast en wasmachine is niet mogelijk, maar wasvoorziening is mogelijk als service via de residentie.

Ook niet-65-plussers kunnen hier terecht. Bijvoorbeeld expats, mensen die een alternatief zoeken voor een hotelverblijf van lange duur,...

 

Detail huurprijs:

Diensten: €31,19/dag voor één persoon, €37/ dag voor twee personen.

Huur: €20/dag

 

Water: Incl. dagprijs van €31,19

Verwarming: Voorschot voor gemeenschappelijk verwarming, effectieve verbruik verdeeld adhv tussenmeters per appartement.

Elektriciteit: via afzonderlijk contract op eigen naam

 

Meer gedetailleerde info kan u op eenvoudige vraag bezorgd worden.

 

Financiële Info
Energie certificaat
EPC
:
249 kWh/m².jaar


Stedenbouwkundige informatie
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Type dak
:
Niet meegedeeld
Lift
:
Ja
Keuken
:
Niet meegedeeld
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
pvc
Indeling
Slaapkamer 1 :
12,8 m²
Inkomhal :
4,4 m²
Badkamer 1 :
5,1 m² (Met inloopdouche en enkele lavabo)
Toilet 1 :
1,3 m²
Living + eetplaats :
43,7 m²
Keuken :
12,0 m²
Parking :
11,0 m²
Terras :
6,0 m²
Lasten
Lasten huurder
:
€ 0
Google kaart
De kaart vergroten