Verzekeringen

Voel u veilig en goed verzekerd bij ons. Samen met u analyseren we welke verzekering u nodig heeft en welke niet. Daarna selecteren wij in onderling overleg de beste ¬formule die bij uw profiel aansluit.  

Het inschatten van uw risico’s, het opstellen van schadedossiers, het indienen van een schadegeval, de samenwerking met schade-experts,… . Het opvolgen van de aangifte tot en met de uitbetaling van uw schade vereist de nodige ervaring en vakkennis. Deze hebben we in huis.

Het kan niet dat u zich bij schade benadeeld voelt omdat kleine lettertjes het één en ander in de weg staan. Samen met u komen we tot een oplossing, waarbij enkel uw belang centraal staat. Niet zonder reden zweren we sinds ons ontstaan bij onze onafhankelijk als verzekeringstussenpersoon.

Neem even een kijkje op www.hylebos-verzekeringen.be om u te informeren over ons aanbod. Kom even langs om samen uw huidige verzekeringen door te nemen, en af te stemmen op uw behoeften. Zo zorgen we voor een optimale bescherming van uw toekomst.

Eerlijk, eenvoudig en echt.